به وب سايت آموزشي خانومي خوش آمديد. لطفا موضوع مورد علاقه خود را از منوي سمت راست انتخاب كنيد و لذت ببريد

لطفا حتما نظرات و پيشنهادات خود را با ما در ميان بگذاريد

امروز دوشنبه بيست و هشتم آبان ۱۳۹۷ و ساعت ورود شما به سايت ۱۷:۰۴:۵۷ مي باشد .

 

 

 ورود به سيستم

 
 

نام کاربری :
كلمه عبور :
رمز عبور خود را فراموش كرده ايد ؟
ثبت نام در سايت
 
     

 

 در خبرنامه خانومی عضو شويدتا آخرين مطالب به ايميلتان ارسال شود

 
 

         
عضویت     لغوعضویت
 
     

 

 جستجو در مطالب سايت خانومی

 
 





 
     

 

 تبليغات

 
 

هيچ تبليغ ثبت شده در سمت چپ سايت يافت نشد .

 
     

 

 آمار سايت

 
 

کاربران آنلاین : ۹
بازدیدهای امروز : ۸۹۵
بازدیدهای دیروز : ۲۳۰۵
بازدیدهای اين مـاه : ۴۰۲۸۷
بازدیدهای ماه قبل : ۵۶۳۵۷
بازدیدهای امـسال : ۴۴۴۸۰۰
بازدیدهای پارسـال : ۱۱۳۸۱۷
کل بازدیدها : ۳۰۷۵۶۱۴۳

 
     

 

 درباره ي ما

 
 

آموزش خياطي خانه داری آشپزی گلسازی سرمه دوزی سوزن دوزی شیرینی پزی منبت کاری میناکاری گلیم بافی قالی بافی معرق کاری خطاطی تذهیب ازدواج پرده و رومیزی گل چینی شمع سازی دکوراسیون کاردستی کنکور کارشناسی ارشد و ...

 
     



 

 تبليغات

 
 

هيچ تبليغ ثبت شده در بالاي سايت يافت نشد .

 
     


 
 

 كیك فندقی

 


كیك فندقی

مواد لازم برای یك قالب مستطیل به طول 30 سانتیمتر

250 گرم

كره نرم شده

200 گرم

شكر

4 عدد

تخم مرغ

250 گرم

فندق چرخ كرده

250 گرم

آرد

1قاشق غذاخوری

وانیل

3 قاشق غذاخوری

بیكینگ پودر

2 قاشق غذاخوری

آب انگور

4 قاشق غذاخوری

پودر قند

كمی كره برای چرب كردن قالب

طرز تهیه:

قالب را چرب می كنیم. فر را قبلاً تا 175 درجه سانتیگراد گرم می كنیم. كره را با شكر و وانیل می زنیم تا كف كند. تخم مرغ ها را یكی یكی اضافه نموده بعد از هر تخم مرغ یك دقیقه باهمزن برقی می زنیم. سپس فندق را مخلوط كرده آرد و بیكینگ پودر را با هم الك می كنیم وبه تدریج با مایه مخلوط می نمائیم. در پایان آب انگور را اضافه می كنیم. خمیر را در قالب ریخته ودر طبقه دوم فر از پائین به مدت یكساعت و ده دقیقه قرار می دهیم. وقتی كیك سرد شد پودر قند را روی آن الك می نمائیم.

توصیه ما

: برای كیك هائی كه ارتفاع بلند دارند در اواخر پخت( 10 دقیقه قبل) یك خلال دندان تمیز یا یك كارد تمیز را در وسط كیك فرو می بریم اگر مایه به آن نچسبید كیك پخته است ، در غیر ان صورت كیك هنوز نپخته است.

نكات تغذیه ای:

این كیك 15 قطعه می شود ، هر قطعه حدود 400 كالری انرژی دارد. مغز فندق خوش طعم، مقوی و مغذی بوده و برای رشد نوجوانان مناسب است. مغز فندق به علت داشتن ویتامین های گروهB برایدرمان ضعف اعصاب، سستی و خمودی،هیجان و اضطراب بسیار مؤثر است.


لينك ثابت      ثبت نظرات ( ۰ )           معرفي به دوستان
 
 

 تبليغات

 
 

هيچ تبليغ ثبت شده در پايين سايت يافت نشد .

 
     

 
 

صفحات بعدي

 
 

 

 منوي اصلي

 
 

صفحه اصلي
تماس با ما
دانلود
گالري
فروشگاه

 
     

 

 موضوعات آموزشی خانومی

 
 

خياطی ( ۱۱۳ )
آشپزی ( ۳۹ )
خانه داری ( ۶ )
گلسازی ( ۲ )
شمع سازی ( ۳ )
گل چينی ( ۲ )
آموزش آرايشگری ( ۰ )
دکوراسيون ( ۲ )
نظافت و لکه گيری ( ۴ )
سبزه آرايی ( ۱ )
خمير نمکی ( ۳ )
کاردستی ( ۱ )
توصيه های قبل از ازدواج ( ۱ )
توصيه های بعد از ازدواج ( ۱ )
نگهداری گلهای طبيعی ( ۲ )
شيرينی ( ۱۰۶ )
کنکور و تست ( ۱۶ )
قالی بافی ( ۹ )
منبت کاری ( ۲ )
مينا کاری ( ۱ )
گليم بافی ( ۲ )
معرق کاری ( ۲ )
خطاطی ( ۹ )
تذهيب ( ۴ )
عمومی ( ۱ )
پرده و روميزی ( ۱ )
نكات بچه داري ( ۲ )

 
     

 

 لينكستان

 
 

درس آشنایی با قرآن کریم ( ۲۱۱ )
کارشناسی ارشد ( ۳۶۸۵ )
فروشگاه کيش کالا ( ۴۳۴۱ )
وبلاگ مريم ( ۳۲۲۹ )

 
     

 

 تبليغات

 
 

هيچ تبليغ ثبت شده در سمت چپ سايت يافت نشد .

 
     

 

 خروجي سايت

 
 

 RSS 2.0 خروجی سايت توسط