به وب سايت آموزشي خانومي خوش آمديد. لطفا موضوع مورد علاقه خود را از منوي سمت راست انتخاب كنيد و لذت ببريد

لطفا حتما نظرات و پيشنهادات خود را با ما در ميان بگذاريد

امروز دوشنبه بيست و هشتم آبان ۱۳۹۷ و ساعت ورود شما به سايت ۱۷:۱۳:۰۹ مي باشد .

 

 

 ورود به سيستم

 
 

نام کاربری :
كلمه عبور :
رمز عبور خود را فراموش كرده ايد ؟
ثبت نام در سايت
 
     

 

 در خبرنامه خانومی عضو شويدتا آخرين مطالب به ايميلتان ارسال شود

 
 

         
عضویت     لغوعضویت
 
     

 

 جستجو در مطالب سايت خانومی

 
 





 
     

 

 تبليغات

 
 

هيچ تبليغ ثبت شده در سمت چپ سايت يافت نشد .

 
     

 

 آمار سايت

 
 

کاربران آنلاین : ۸
بازدیدهای امروز : ۹۱۴
بازدیدهای دیروز : ۲۳۰۵
بازدیدهای اين مـاه : ۴۰۳۰۶
بازدیدهای ماه قبل : ۵۶۳۵۷
بازدیدهای امـسال : ۴۴۴۸۱۹
بازدیدهای پارسـال : ۱۱۳۸۱۷
کل بازدیدها : ۳۰۷۵۶۱۶۲

 
     

 

 درباره ي ما

 
 

آموزش خياطي خانه داری آشپزی گلسازی سرمه دوزی سوزن دوزی شیرینی پزی منبت کاری میناکاری گلیم بافی قالی بافی معرق کاری خطاطی تذهیب ازدواج پرده و رومیزی گل چینی شمع سازی دکوراسیون کاردستی کنکور کارشناسی ارشد و ...

 
     



 

 تبليغات

 
 

هيچ تبليغ ثبت شده در بالاي سايت يافت نشد .

 
     


 
 

 شیرینی مربائی فرانسوی

 


" شیرینی مربائی فرانسوی "

مواد لازم

دوسوم فنجان یا 135 گرم

کره

یک سوم فنجانیا 66 گرم

شکر

2 عدد

تخم مرغ

یک چهارم قاشق چایخوری

وانیل

یک چهارم قاشق چایخوری

نمک

یک و یک چهارم فنجان ( 240 گرم)

 آرد الک شده

یک فنجان

مغز گردو یا بادام یا پسته خرد شده

یک دوم فنجان

مارمالاد یا مربای مورد نظر

طرز تهیه

کره وشکر را مخلوط نموده با همزن بزنید تا سفید شود سپس زرده وسفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید . زرده های تخم مرغ و وانیل و نمک را اضافه کرده بزنید . بتدریج آرد الک شده را داخل مایع فوق ریخته و مخلوط کنید و خوب مالش دهید تا مایع بصورت یک خمیر یکپارچه درآید خمیر را بصورت توپهائی بقطر 5/1 سانتی متر درآورده و هر کدام از توپها را در سفیده تخم مرغ که کمی زده شده ( سفیده را با چنگال هم بزنیم) فروبرده و در مغز بادام خرد شده بغلطانید و در سینی شیرینی پزی که قبلاً چرب شده آنها را بفاصله 3 سانتی متری قرار دهید و بعد وسط هر شیرینی را با نوک انگشت کمی فشار داده تا گرد شود. شیرینی را در حرارت فر قبلاً گرم شده(350 درجه فارنهایت) یا ( 175 درجه سانتی گراد ) بین 15 الی 17 دقیقه بپزید و چند لحظه آنها را در سینی خنک کنید وقتی که آماده شد نصف قاشق چایخوری مارمالاد یا یک دانه گیلاس یا آلبالو روی گودی شیرینی بگذارید.

نکات تغذیه ای

این شیرینی در کل دارای 3500 کالری است اگر بطور متوسط 40 عدد شیرینی از این مقدار مواد تهیه شود، هرعدد شیرینی دارای 77 کالری می باشد این شیرینی، یک شیرینی مناسب برای میهمانی ها می باشد.
لينك ثابت      ثبت نظرات ( ۰ )           معرفي به دوستان
 
 

 تبليغات

 
 

هيچ تبليغ ثبت شده در پايين سايت يافت نشد .

 
     

 
 

صفحات بعدي

 
 

 

 منوي اصلي

 
 

صفحه اصلي
تماس با ما
دانلود
گالري
فروشگاه

 
     

 

 موضوعات آموزشی خانومی

 
 

خياطی ( ۱۱۳ )
آشپزی ( ۳۹ )
خانه داری ( ۶ )
گلسازی ( ۲ )
شمع سازی ( ۳ )
گل چينی ( ۲ )
آموزش آرايشگری ( ۰ )
دکوراسيون ( ۲ )
نظافت و لکه گيری ( ۴ )
سبزه آرايی ( ۱ )
خمير نمکی ( ۳ )
کاردستی ( ۱ )
توصيه های قبل از ازدواج ( ۱ )
توصيه های بعد از ازدواج ( ۱ )
نگهداری گلهای طبيعی ( ۲ )
شيرينی ( ۱۰۶ )
کنکور و تست ( ۱۶ )
قالی بافی ( ۹ )
منبت کاری ( ۲ )
مينا کاری ( ۱ )
گليم بافی ( ۲ )
معرق کاری ( ۲ )
خطاطی ( ۹ )
تذهيب ( ۴ )
عمومی ( ۱ )
پرده و روميزی ( ۱ )
نكات بچه داري ( ۲ )

 
     

 

 لينكستان

 
 

درس آشنایی با قرآن کریم ( ۲۱۱ )
کارشناسی ارشد ( ۳۶۸۵ )
فروشگاه کيش کالا ( ۴۳۴۱ )
وبلاگ مريم ( ۳۲۲۹ )

 
     

 

 تبليغات

 
 

هيچ تبليغ ثبت شده در سمت چپ سايت يافت نشد .

 
     

 

 خروجي سايت

 
 

 RSS 2.0 خروجی سايت توسط