به وب سايت آموزشي خانومي خوش آمديد. لطفا موضوع مورد علاقه خود را از منوي سمت راست انتخاب كنيد و لذت ببريد

لطفا حتما نظرات و پيشنهادات خود را با ما در ميان بگذاريد

امروز چهارشنبه بيست و ششم دی ۱۳۹۷ و ساعت ورود شما به سايت ۰۰:۲۴:۱۵ مي باشد .

 

 

 ورود به سيستم

 
 

نام کاربری :
كلمه عبور :
رمز عبور خود را فراموش كرده ايد ؟
ثبت نام در سايت
 
     

 

 در خبرنامه خانومی عضو شويدتا آخرين مطالب به ايميلتان ارسال شود

 
 

         
عضویت     لغوعضویت
 
     

 

 جستجو در مطالب سايت خانومی

 
 





 
     

 

 تبليغات

 
 


 
     

 

 آمار سايت

 
 

کاربران آنلاین : ۱۳
بازدیدهای امروز : ۱۷۰۵
بازدیدهای دیروز : ۲۱۲۷
بازدیدهای اين مـاه : ۱۴۳۸۳۶
بازدیدهای ماه قبل : ۹۷۱۵۵
بازدیدهای امـسال : ۴۱۸۲۱
بازدیدهای پارسـال : ۶۰۳۶۸۳
کل بازدیدها : ۳۰۹۵۶۸۴۷

 
     

 

 درباره ي ما

 
 

آموزش خياطي خانه داری آشپزی گلسازی سرمه دوزی سوزن دوزی شیرینی پزی منبت کاری میناکاری گلیم بافی قالی بافی معرق کاری خطاطی تذهیب ازدواج پرده و رومیزی گل چینی شمع سازی دکوراسیون کاردستی کنکور کارشناسی ارشد و ...

 
     



 

 تبليغات

 
 


 
     


 
 

 کیک هویج

 


"کیک هویج"

پیش از این نحوه تهیه چند نوع شیرینی را آموختید ، حال بهتر است این کیک جدید را نیز امتحان کنید وازخوردن آن لذت ببرید . تا بحال کیک هویج خورده اید؟ فکر نمی کنم پس این دستور را که از یادداشتهای یک آشپز قابل ایرانی برداشته شده بیاموزید و این کیک را که درهیچ شیرینی فروشی ای وجود ندارد تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه کیک هویج:

200 گرم

آرد

250 گرم

شکر

5عدد

تخم مرغ

100 گرم

گردو

یک لیوان

روغن مایع

1 قاشق چایخوری

دارچین

نصف قاشق چایخوری

جوزهندی

نصف قاشق چایخوری

میخک

نصف قاشق چایخوری

نمک

1 لیوان ( می توانید از 1 لیوان سیب و هویج رنده شده استفاده کنید)

هویج رنده شده

3قاشق سوپخوری

شیر

3 قاشق چایخوری

بیکینگ پودر

طرز تهیه:

تخم مرغها را با شکر، روغن و نمک مخلوط کرده و با سرعت زیاد خوب می زنیم، شیر را در این مخلوط ریخته بههم می زنیم، آرد و بیکینگ پودر و جوز هندی و میخک و دارچین را کم کم درمایع کیک ریخته مخلوط می کنیم و درآخرکارهویج و گردو را اضافه می کنیم ( این مایع را می توانیم یکجا در قالب بزرگ یا در دو قالب بریزیم) ته قالب مورد نظر را چرب کرده و کمی آرد می پاشیم. سپس مایع کیک را در قالب ریخته و درحرارت 350 درجه فارنهایت( 175 درجه سانتی گراد) 35 الی 45 دقیقه در قسمت پائین فر قرار می دهیم تا کیک بپزد سپس بعد از پختن ، کیک را از فر خارج کرده وپس از سرد شدن از قالب بیرون می آوریم. روی کیک را می توان با کرم ، خامه و یا گردو  تزئین کرد.

نکات تغذیه ای کیک هویج:

کیکی که از مواد یاد شده تهیه شود ، دارای 4130 کالری انرژی است پس اگر فردی با شرایط معمولی باشید می توانید یک برش کوچک از آنرا میل کنید. این کیک یک عصرانه خوش مزه و بسیار مفید با طعم شیرینی طبیعی برای کودکان ، خصوصا  کودکان کم اشتها است.
لينك ثابت      ثبت نظرات ( ۰ )           معرفي به دوستان
 
 

 تبليغات

 
 


 
     

 
 

صفحات بعدي

 
 

 

 منوي اصلي

 
 

صفحه اصلي
تماس با ما
دانلود
گالري
فروشگاه

 
     

 

 موضوعات آموزشی خانومی

 
 

خياطی ( ۱۱۳ )
آشپزی ( ۳۹ )
خانه داری ( ۶ )
گلسازی ( ۲ )
شمع سازی ( ۳ )
گل چينی ( ۲ )
آموزش آرايشگری ( ۰ )
دکوراسيون ( ۲ )
نظافت و لکه گيری ( ۴ )
سبزه آرايی ( ۱ )
خمير نمکی ( ۳ )
کاردستی ( ۱ )
توصيه های قبل از ازدواج ( ۱ )
توصيه های بعد از ازدواج ( ۱ )
نگهداری گلهای طبيعی ( ۲ )
شيرينی ( ۱۰۶ )
کنکور و تست ( ۱۶ )
قالی بافی ( ۹ )
منبت کاری ( ۲ )
مينا کاری ( ۱ )
گليم بافی ( ۲ )
معرق کاری ( ۲ )
خطاطی ( ۹ )
تذهيب ( ۴ )
عمومی ( ۱ )
پرده و روميزی ( ۱ )
نكات بچه داري ( ۲ )

 
     

 

 لينكستان

 
 

دانلود رایگان نمونه سوالات پایان ترم دانشگاه ( ۶ )
درس آشنایی با قرآن کریم ( ۲۴۲ )
کارشناسی ارشد ( ۳۷۲۰ )
فروشگاه کيش کالا ( ۴۳۷۱ )
وبلاگ مريم ( ۳۲۶۵ )

 
     

 

 تبليغات

 
 


 
     

 

 خروجي سايت

 
 

 RSS 2.0 خروجی سايت توسط