به وب سايت آموزشي خانومي خوش آمديد. لطفا موضوع مورد علاقه خود را از منوي سمت راست انتخاب كنيد و لذت ببريد

لطفا حتما نظرات و پيشنهادات خود را با ما در ميان بگذاريد

امروز چهارشنبه بيست و ششم دی ۱۳۹۷ و ساعت ورود شما به سايت ۰۰:۵۰:۱۰ مي باشد .

 

 

 ورود به سيستم

 
 

نام کاربری :
كلمه عبور :
رمز عبور خود را فراموش كرده ايد ؟
ثبت نام در سايت
 
     

 

 در خبرنامه خانومی عضو شويدتا آخرين مطالب به ايميلتان ارسال شود

 
 

         
عضویت     لغوعضویت
 
     

 

 جستجو در مطالب سايت خانومی

 
 





 
     

 

 تبليغات

 
 


 
     

 

 آمار سايت

 
 

کاربران آنلاین : ۱۲
بازدیدهای امروز : ۱۷۸۷
بازدیدهای دیروز : ۲۱۲۷
بازدیدهای اين مـاه : ۱۴۳۹۱۸
بازدیدهای ماه قبل : ۹۷۱۵۵
بازدیدهای امـسال : ۴۱۹۰۳
بازدیدهای پارسـال : ۶۰۳۶۸۳
کل بازدیدها : ۳۰۹۵۶۹۲۹

 
     

 

 درباره ي ما

 
 

آموزش خياطي خانه داری آشپزی گلسازی سرمه دوزی سوزن دوزی شیرینی پزی منبت کاری میناکاری گلیم بافی قالی بافی معرق کاری خطاطی تذهیب ازدواج پرده و رومیزی گل چینی شمع سازی دکوراسیون کاردستی کنکور کارشناسی ارشد و ...

 
     



 

 تبليغات

 
 


 
     


 
 

 شیرینی کره ای

 


شیرینی کره ای

دستور یک شیرینی خوشمزه که می توانید آن را به همراه چای برای عصرانه میل نمایید :


مواد لازم :   

   کره : 250 گرم

روغن مایع : نصف لیوان

آرد : 4 لیوان

تخم مرغ : 1 عدد

ماست : 1 قاشق غذا خوری

شکر : 4 قاشق غذا خوری سرپر

کاکائو : نصف استکان   


طرز تهیه :

ابتدا کره ، تخم مرغ  و ماست را با هم مخلوط کرده ، خوب به هم می زنیم تا مواد کاملاً مخلوط گردد ، سپس روغن مایع را اضافه نموده و مجدداً  آن را کاملاً به هم می زنیم ،  شکر و آرد را به مایع اضافه می کنیم و مایع را کاملاً به هم می زنیم ، ( البته مقدار آرد باید به اندازه ای باشد که خمیر به دست نچسبد ) سپس مقداری از خمیر را به اندازه یک گلوله برداشته و در ظرف جداگانه ای با کاکائو مخلوط می کنیم .

 سپس خمیرهایی  را که به اندازه گلوله درست کرده ایم برداشته و آنها را کف دست باز می کنیم ، ( البته مقدار بزرگی و کوچکی شیرینی ها بستگی به سلیقه شما دارد ) ، خمیری را که با کاکائو مخلوط کرده ایم با دست کاملاً باز می کنیم ، به صورت ماری ( یا رشته های باریک) در می آوریم و روی شیرینی ها به صورت ضربدر ، عمودی و یا افقی تزئین می کنیم . خمیرها را داخل ظرف فر چیده ، از قبل فر را کاملاً داغ کرده و به مدت 20 - 15 دقیقه می گذاریم تا  بپزد ، (هنگامی که ته شیرینی ها سرخ شد و سرخی خود را به دیوارهای بالای شیرینی داد ، شیرینی شما پخته است ) ، حالا می توانید شیرینها را در ظرف چیده با یک لیوان چای به عنوان عصرانه میل نمایید .


لينك ثابت      ثبت نظرات ( ۰ )           معرفي به دوستان
 
 

 تبليغات

 
 


 
     

 
 

صفحات بعدي

 
 

 

 منوي اصلي

 
 

صفحه اصلي
تماس با ما
دانلود
گالري
فروشگاه

 
     

 

 موضوعات آموزشی خانومی

 
 

خياطی ( ۱۱۳ )
آشپزی ( ۳۹ )
خانه داری ( ۶ )
گلسازی ( ۲ )
شمع سازی ( ۳ )
گل چينی ( ۲ )
آموزش آرايشگری ( ۰ )
دکوراسيون ( ۲ )
نظافت و لکه گيری ( ۴ )
سبزه آرايی ( ۱ )
خمير نمکی ( ۳ )
کاردستی ( ۱ )
توصيه های قبل از ازدواج ( ۱ )
توصيه های بعد از ازدواج ( ۱ )
نگهداری گلهای طبيعی ( ۲ )
شيرينی ( ۱۰۶ )
کنکور و تست ( ۱۶ )
قالی بافی ( ۹ )
منبت کاری ( ۲ )
مينا کاری ( ۱ )
گليم بافی ( ۲ )
معرق کاری ( ۲ )
خطاطی ( ۹ )
تذهيب ( ۴ )
عمومی ( ۱ )
پرده و روميزی ( ۱ )
نكات بچه داري ( ۲ )

 
     

 

 لينكستان

 
 

دانلود رایگان نمونه سوالات پایان ترم دانشگاه ( ۶ )
درس آشنایی با قرآن کریم ( ۲۴۲ )
کارشناسی ارشد ( ۳۷۲۰ )
فروشگاه کيش کالا ( ۴۳۷۱ )
وبلاگ مريم ( ۳۲۶۵ )

 
     

 

 تبليغات

 
 


 
     

 

 خروجي سايت

 
 

 RSS 2.0 خروجی سايت توسط