به وب سايت آموزشي خانومي خوش آمديد. لطفا موضوع مورد علاقه خود را از منوي سمت راست انتخاب كنيد و لذت ببريد

لطفا حتما نظرات و پيشنهادات خود را با ما در ميان بگذاريد

امروز دوشنبه بيست و هشتم آبان ۱۳۹۷ و ساعت ورود شما به سايت ۱۶:۵۶:۱۶ مي باشد .

 

 

 ورود به سيستم

 
 

نام کاربری :
كلمه عبور :
رمز عبور خود را فراموش كرده ايد ؟
ثبت نام در سايت
 
     

 

 در خبرنامه خانومی عضو شويدتا آخرين مطالب به ايميلتان ارسال شود

 
 

         
عضویت     لغوعضویت
 
     

 

 جستجو در مطالب سايت خانومی

 
 





 
     

 

 تبليغات

 
 

هيچ تبليغ ثبت شده در سمت چپ سايت يافت نشد .

 
     

 

 آمار سايت

 
 

کاربران آنلاین : ۱۱
بازدیدهای امروز : ۸۷۲
بازدیدهای دیروز : ۲۳۰۵
بازدیدهای اين مـاه : ۴۰۲۶۴
بازدیدهای ماه قبل : ۵۶۳۵۷
بازدیدهای امـسال : ۴۴۴۷۷۷
بازدیدهای پارسـال : ۱۱۳۸۱۷
کل بازدیدها : ۳۰۷۵۶۱۲۰

 
     

 

 درباره ي ما

 
 

آموزش خياطي خانه داری آشپزی گلسازی سرمه دوزی سوزن دوزی شیرینی پزی منبت کاری میناکاری گلیم بافی قالی بافی معرق کاری خطاطی تذهیب ازدواج پرده و رومیزی گل چینی شمع سازی دکوراسیون کاردستی کنکور کارشناسی ارشد و ...

 
     



 

 تبليغات

 
 

هيچ تبليغ ثبت شده در بالاي سايت يافت نشد .

 
     


 
 

 خورش بامیه

 


خورش بامیه

مواد لازم:

نیم كیلو

گوشت ماهیچه یا ران گوسفند

نیم كیلو

بامیه

2 قاشق سوپخوری

پیاز سرخ شده

یك قاشق سوپخوری

رب گوجه فرنگی

3عدد

سیب زمینی متوسط

یك دوم استكان

آبلیمو

به قدر لازم

نمك و فلفل

طرز تهیه:

گوشت را چند تكه كرده و می شوییم و با یك قاشق غذاخوری روغن تفت می دهیم تا گوشت به روغن بیافتد. 3 لیوان آب و پیاز سرخ شده را به گوشت اضافه می كنیم و می گذاریم با شعله ملایم بپزد.

بامیه ها را شسته و ته ساقه( انتهای) آن را كمی می بریم تا در موقع پختن لیز و له نشود. سپس آنها را با یك قاشق سوپخوری روغن كمی سرخ می كنیم و رب گوجه فرنگی را با آن تفت می دهیم. آبلیمو، نمك و فلفل را به گوشت اضافه می كنیم. در صورتی كه گوشت كم آب شده باشد، می توان، مقداری آب داغ به آن اضافه كرد. سیب زمینی را پس از پوست گرفتن، به قطر یك تا یك و نیم سانتیمتر ورقه كرده و سرخ می كنیم. بعد از آماده شدن خورش، آن را در ظرف كشیده و سیب زمینی را به دورش می چینیم . این خورش باید كم آب باشد.

خورش بامیه با تمرهندی

مواد لازم:

نیم كیلو

گوشت گوسفندی بی استخوان

نیم كیلو

بامیه

2 قاشق غذا خوری

پیاز سرخ كرده

 یك دوم بسته

تمرهندی

3 عدد

سیب زمینی متوسط

به قدر كافی

نمك و فلفل

طرز تهیه:

طرز پخت این خورش هم مانند خورش بامیه قبلی می باشد. با این تفاوت كه برای این خورش از شیره تمرهندی استفاده می كنیم. البته تمرهندی را به اندازه ای كه با ذائقه سازگار باشد، استفاده می كنیم.

نكات تغذیه ای:

بامیه سرشار اسید فولیك، ویتامین هایA وC است. همچنین منبع خوبی از ویتامین های گروهB ، منیزیوم ، پتاسیم و فیبر غذایی می باشد.

اسید فولیك باعث كاهش هموسیستئین خون می شود كه این ماده رگهای خونی را مسدود می كند. ویتامینC نیز یكی از آنتی اكسیدان های مهم می باشد. در مجموع به علت دارا بودن این مواد مغذی و نیز فیبرهای محلول و املاح باعث پیشگیری از بیماری های قلبی می شود.


لينك ثابت      ثبت نظرات ( ۳ )           معرفي به دوستان
 
 

 تبليغات

 
 

هيچ تبليغ ثبت شده در پايين سايت يافت نشد .

 
     

 
 

صفحات بعدي

 
 

 

 منوي اصلي

 
 

صفحه اصلي
تماس با ما
دانلود
گالري
فروشگاه

 
     

 

 موضوعات آموزشی خانومی

 
 

خياطی ( ۱۱۳ )
آشپزی ( ۳۹ )
خانه داری ( ۶ )
گلسازی ( ۲ )
شمع سازی ( ۳ )
گل چينی ( ۲ )
آموزش آرايشگری ( ۰ )
دکوراسيون ( ۲ )
نظافت و لکه گيری ( ۴ )
سبزه آرايی ( ۱ )
خمير نمکی ( ۳ )
کاردستی ( ۱ )
توصيه های قبل از ازدواج ( ۱ )
توصيه های بعد از ازدواج ( ۱ )
نگهداری گلهای طبيعی ( ۲ )
شيرينی ( ۱۰۶ )
کنکور و تست ( ۱۶ )
قالی بافی ( ۹ )
منبت کاری ( ۲ )
مينا کاری ( ۱ )
گليم بافی ( ۲ )
معرق کاری ( ۲ )
خطاطی ( ۹ )
تذهيب ( ۴ )
عمومی ( ۱ )
پرده و روميزی ( ۱ )
نكات بچه داري ( ۲ )

 
     

 

 لينكستان

 
 

درس آشنایی با قرآن کریم ( ۲۱۱ )
کارشناسی ارشد ( ۳۶۸۵ )
فروشگاه کيش کالا ( ۴۳۴۱ )
وبلاگ مريم ( ۳۲۲۹ )

 
     

 

 تبليغات

 
 

هيچ تبليغ ثبت شده در سمت چپ سايت يافت نشد .

 
     

 

 خروجي سايت

 
 

 RSS 2.0 خروجی سايت توسط