به وب سايت آموزشي خانومي خوش آمديد. لطفا موضوع مورد علاقه خود را از منوي سمت راست انتخاب كنيد و لذت ببريد

لطفا حتما نظرات و پيشنهادات خود را با ما در ميان بگذاريد

امروز سه شنبه بيست و هفتم آذر ۱۳۹۷ و ساعت ورود شما به سايت ۱۸:۱۹:۳۹ مي باشد .

 

 

 ورود به سيستم

 
 

نام کاربری :
كلمه عبور :
رمز عبور خود را فراموش كرده ايد ؟
ثبت نام در سايت
 
     

 

 در خبرنامه خانومی عضو شويدتا آخرين مطالب به ايميلتان ارسال شود

 
 

         
عضویت     لغوعضویت
 
     

 

 جستجو در مطالب سايت خانومی

 
 





 
     

 

 تبليغات

 
 

هيچ تبليغ ثبت شده در سمت چپ سايت يافت نشد .

 
     

 

 آمار سايت

 
 

کاربران آنلاین : ۸
بازدیدهای امروز : ۱۰۰۶
بازدیدهای دیروز : ۲۶۱۳
بازدیدهای اين مـاه : ۵۷۲۲۱
بازدیدهای ماه قبل : ۹۷۱۵۵
بازدیدهای امـسال : ۵۵۸۸۸۹
بازدیدهای پارسـال : ۱۱۳۸۱۷
کل بازدیدها : ۳۰۸۷۰۲۳۲

 
     

 

 درباره ي ما

 
 

آموزش خياطي خانه داری آشپزی گلسازی سرمه دوزی سوزن دوزی شیرینی پزی منبت کاری میناکاری گلیم بافی قالی بافی معرق کاری خطاطی تذهیب ازدواج پرده و رومیزی گل چینی شمع سازی دکوراسیون کاردستی کنکور کارشناسی ارشد و ...

 
     



 

 تبليغات

 
 

هيچ تبليغ ثبت شده در بالاي سايت يافت نشد .

 
     


 
 

 خورش كرفس

 


خورش كرفس

مواد لازم:

نیم كیلو

گوشت ران گوسفند

2 عدد

كرفس متوسط

نیم كیلو

نعنا و جعفری

2 قاشق سوپخوری

پیاز سرخ كرده

یك استكان

آبلیمو یا آب نارنج

به قدر كافی

نمك و فلفل

طرز تهیه:

گوشت را چند تكه كرده و آن را با كمی روغن مقداری سرخ می كنیم. سپس با پیاز و 2 لیوان آب و كمی نمك می گذاریم تا با حرارت ملایم بپزد. سپس كرفس ها را شسته، خرد كرده و با 3 قاشق سوپخوری روغن كمی تفت می دهیم. بعد از آن جعفری و نعنای خرد شده را به كرفس اضافه می كنیم تا با كرفس كمی سرخ شوند.

نمك ، فلفل و كمی زردچوبه را به گوشت اضافه می كنیم. سپس صبر می كنیم تا خورش كاملاً بپزد و جا بیفتد. درانتها، بعد از پختن خورش، آبلیمو یا آب نارنج را هم اضافه می كنیم. حالا خورش آماده سرو می باشد.

نكات تغذیه ای:

طی مطالعات گوناگون مشخص شد، موادی در كرفس وجود دارد كه باعث كاهش فشار خون بالا و جلوگیری از رشد سلول های سرطانی می شوند.

مواد مغذی بیشتر سبزیجات در اثر پختن كاهش می یابد، ولی در مورد كرفس اینطور نیست. خاصیت غذایی كرفس پخته با خام یكسان است و یك لیوان كرفس خام یا پخته، 15 درصد نیاز روزانه ویتامینC و 12 درصد نیاز روزانه پتاسیم و 6 درصد نیاز روزانه كلسیم را فراهم می كند.

كرفس مواد مضر را دفع می كند . كرفس كلیه و مثانه را تمیز می كند . از تولید سنگ كلیه و مثانه جلوگیری می كند و ملین است .

دانشمندان بر این عقیده اند كه كرفس بهترین ماده غذایی است برای عفونت مجاری ادرار و اسید اوریك بالا از طریق تمیز كردن كلیه و مجاری ادرار.

كرفس بوی بد دهان را ازبین می برد. تجربه  نشان داده است كه یك وعده غذای كرفس دار بوی بد دهان را از بین می برد. احتمالاً موادی كه در معده تولید می شوند، با مواد معطر كرفس تركیب شده و از بوی بد دهان جلوگیری می كند. كسانی كه از بوی بد دهان رنج می برند، باید هرروز مقداری كرفس میل كنند. در صورتی كه نتیجه ای نداد بایستی به پزشك مراجعه كرد . از قدیم گفته اند كه كرفس باعث شادی و شادابی می شود.


لينك ثابت      ثبت نظرات ( ۱ )           معرفي به دوستان
 
 

 تبليغات

 
 

هيچ تبليغ ثبت شده در پايين سايت يافت نشد .

 
     

 
 

صفحات بعدي

 
 

 

 منوي اصلي

 
 

صفحه اصلي
تماس با ما
دانلود
گالري
فروشگاه

 
     

 

 موضوعات آموزشی خانومی

 
 

خياطی ( ۱۱۳ )
آشپزی ( ۳۹ )
خانه داری ( ۶ )
گلسازی ( ۲ )
شمع سازی ( ۳ )
گل چينی ( ۲ )
آموزش آرايشگری ( ۰ )
دکوراسيون ( ۲ )
نظافت و لکه گيری ( ۴ )
سبزه آرايی ( ۱ )
خمير نمکی ( ۳ )
کاردستی ( ۱ )
توصيه های قبل از ازدواج ( ۱ )
توصيه های بعد از ازدواج ( ۱ )
نگهداری گلهای طبيعی ( ۲ )
شيرينی ( ۱۰۶ )
کنکور و تست ( ۱۶ )
قالی بافی ( ۹ )
منبت کاری ( ۲ )
مينا کاری ( ۱ )
گليم بافی ( ۲ )
معرق کاری ( ۲ )
خطاطی ( ۹ )
تذهيب ( ۴ )
عمومی ( ۱ )
پرده و روميزی ( ۱ )
نكات بچه داري ( ۲ )

 
     

 

 لينكستان

 
 

درس آشنایی با قرآن کریم ( ۲۳۲ )
کارشناسی ارشد ( ۳۷۰۸ )
فروشگاه کيش کالا ( ۴۳۶۱ )
وبلاگ مريم ( ۳۲۵۵ )

 
     

 

 تبليغات

 
 

هيچ تبليغ ثبت شده در سمت چپ سايت يافت نشد .

 
     

 

 خروجي سايت

 
 

 RSS 2.0 خروجی سايت توسط