به وب سايت آموزشي خانومي خوش آمديد. لطفا موضوع مورد علاقه خود را از منوي سمت راست انتخاب كنيد و لذت ببريد

لطفا حتما نظرات و پيشنهادات خود را با ما در ميان بگذاريد

امروز دوشنبه بيست و هشتم آبان ۱۳۹۷ و ساعت ورود شما به سايت ۱۶:۴۶:۵۵ مي باشد .

 

 

 ورود به سيستم

 
 

نام کاربری :
كلمه عبور :
رمز عبور خود را فراموش كرده ايد ؟
ثبت نام در سايت
 
     

 

 در خبرنامه خانومی عضو شويدتا آخرين مطالب به ايميلتان ارسال شود

 
 

         
عضویت     لغوعضویت
 
     

 

 جستجو در مطالب سايت خانومی

 
 





 
     

 

 تبليغات

 
 

هيچ تبليغ ثبت شده در سمت چپ سايت يافت نشد .

 
     

 

 آمار سايت

 
 

کاربران آنلاین : ۱۰
بازدیدهای امروز : ۸۴۲
بازدیدهای دیروز : ۲۳۰۵
بازدیدهای اين مـاه : ۴۰۲۳۴
بازدیدهای ماه قبل : ۵۶۳۵۷
بازدیدهای امـسال : ۴۴۴۷۴۷
بازدیدهای پارسـال : ۱۱۳۸۱۷
کل بازدیدها : ۳۰۷۵۶۰۹۰

 
     

 

 درباره ي ما

 
 

آموزش خياطي خانه داری آشپزی گلسازی سرمه دوزی سوزن دوزی شیرینی پزی منبت کاری میناکاری گلیم بافی قالی بافی معرق کاری خطاطی تذهیب ازدواج پرده و رومیزی گل چینی شمع سازی دکوراسیون کاردستی کنکور کارشناسی ارشد و ...

 
     



 

 تبليغات

 
 

هيچ تبليغ ثبت شده در بالاي سايت يافت نشد .

 
     


 
 

 خورش مرغ ترش( مازندرانی)

 


خورش مرغ ترش( مازندرانی)

مواد لازم:

 یك عدد

مرغ متوسط

یك كیلو

سبزی شامل (جعفری- تره- كمی شنبلیله- گشنیز و نعنا)

یك دوم فنجان

لوبیا سفید

2 قاشق سوپخوری

پیاز سرخ شده

دو سوم فنجان

آبلیمو یا آب نارنج

یك دوم فنجان

مغز گردوی چرخ شده

4-3 حبه

سیر

به قدردلخواه

نمك و فلفل

به قدر كافی

روغن

طرز تهیه:

مرغ را چند تكه كرده و آن را همراه پیاز كمی سرخ می كنیم. سبزی خرد شده را كمی سرخ كرده و گردو را به آن اضافه می كنیم. بعد از كمی تفت دادن آن را به مرغ اضافه كرده و می گذاریم با 2 لیوان آب ، نمك و فلفل بپزد. سپس لوبیای پخته شده ، آبلیمو یا آب نارنج ، سیر را به خورش اضافه كرده و صبر می كنیم تا جا بیفتد و تقریباً كم آب شود. پس از آماده شدن خورش، آن را در ظرف كشیده و یك یا دو قاشق زرشك شسته شده را با كمی روغن تفت می دهیم و برای تزیین خورش، روی آن می ریزیم.

یادآوری:

1- سبزی های خورش مرغ ترش را طوری انتخاب كنید كه مقدار جعفری بیشتر از تره و مقدار تره بیشتر از گشنیز باشد. مقدار نعنا كم باشد. نعنا هم باعث معطرشدن خورش می شود و هم ضد نفخ می باشد.

 در ضمن سرخ كردن زیاد سبزی باعث تلخی خورش شده و عطر، طعم و  ویتامین آن را هم از بین می برد.

2- موقع خرد كردن سبزی همیشه بگذارید آب سبزی كاملاً خشك شود تا به راحتی بتوانید آن را خرد كنید.

3- اگر دوست داشته باشید می توانید یك فنجان آب انار تازه نیز در هنگام پخت خورش به آن اضافه كنید.


لينك ثابت      ثبت نظرات ( ۰ )           معرفي به دوستان
 
 

 تبليغات

 
 

هيچ تبليغ ثبت شده در پايين سايت يافت نشد .

 
     

 
 

صفحات بعدي

 
 

 

 منوي اصلي

 
 

صفحه اصلي
تماس با ما
دانلود
گالري
فروشگاه

 
     

 

 موضوعات آموزشی خانومی

 
 

خياطی ( ۱۱۳ )
آشپزی ( ۳۹ )
خانه داری ( ۶ )
گلسازی ( ۲ )
شمع سازی ( ۳ )
گل چينی ( ۲ )
آموزش آرايشگری ( ۰ )
دکوراسيون ( ۲ )
نظافت و لکه گيری ( ۴ )
سبزه آرايی ( ۱ )
خمير نمکی ( ۳ )
کاردستی ( ۱ )
توصيه های قبل از ازدواج ( ۱ )
توصيه های بعد از ازدواج ( ۱ )
نگهداری گلهای طبيعی ( ۲ )
شيرينی ( ۱۰۶ )
کنکور و تست ( ۱۶ )
قالی بافی ( ۹ )
منبت کاری ( ۲ )
مينا کاری ( ۱ )
گليم بافی ( ۲ )
معرق کاری ( ۲ )
خطاطی ( ۹ )
تذهيب ( ۴ )
عمومی ( ۱ )
پرده و روميزی ( ۱ )
نكات بچه داري ( ۲ )

 
     

 

 لينكستان

 
 

درس آشنایی با قرآن کریم ( ۲۱۱ )
کارشناسی ارشد ( ۳۶۸۵ )
فروشگاه کيش کالا ( ۴۳۴۱ )
وبلاگ مريم ( ۳۲۲۹ )

 
     

 

 تبليغات

 
 

هيچ تبليغ ثبت شده در سمت چپ سايت يافت نشد .

 
     

 

 خروجي سايت

 
 

 RSS 2.0 خروجی سايت توسط