به وب سايت آموزشي خانومي خوش آمديد. لطفا موضوع مورد علاقه خود را از منوي سمت راست انتخاب كنيد و لذت ببريد

لطفا حتما نظرات و پيشنهادات خود را با ما در ميان بگذاريد

امروز دوشنبه بيست و هشتم آبان ۱۳۹۷ و ساعت ورود شما به سايت ۱۷:۱۱:۳۳ مي باشد .

 

 

 ورود به سيستم

 
 

نام کاربری :
كلمه عبور :
رمز عبور خود را فراموش كرده ايد ؟
ثبت نام در سايت
 
     

 

 در خبرنامه خانومی عضو شويدتا آخرين مطالب به ايميلتان ارسال شود

 
 

         
عضویت     لغوعضویت
 
     

 

 جستجو در مطالب سايت خانومی

 
 





 
     

 

 تبليغات

 
 

هيچ تبليغ ثبت شده در سمت چپ سايت يافت نشد .

 
     

 

 آمار سايت

 
 

کاربران آنلاین : ۹
بازدیدهای امروز : ۹۱۰
بازدیدهای دیروز : ۲۳۰۵
بازدیدهای اين مـاه : ۴۰۳۰۲
بازدیدهای ماه قبل : ۵۶۳۵۷
بازدیدهای امـسال : ۴۴۴۸۱۵
بازدیدهای پارسـال : ۱۱۳۸۱۷
کل بازدیدها : ۳۰۷۵۶۱۵۸

 
     

 

 درباره ي ما

 
 

آموزش خياطي خانه داری آشپزی گلسازی سرمه دوزی سوزن دوزی شیرینی پزی منبت کاری میناکاری گلیم بافی قالی بافی معرق کاری خطاطی تذهیب ازدواج پرده و رومیزی گل چینی شمع سازی دکوراسیون کاردستی کنکور کارشناسی ارشد و ...

 
     



 

 تبليغات

 
 

هيچ تبليغ ثبت شده در بالاي سايت يافت نشد .

 
     


 
 

 خورش قارچ

 


خورش قارچ

مواد لازم :

یك عدد

مرغ متوسط

نیم كیلو

قارچ

3قاشق سوپخوری

پیاز سرخ شده

 یك قاشق سوپخوری

آرد

یك دوم قاشق چایخوری

زعفران سائیده شده

یك دوم استكان

آبلیمو

3-2 عدد

زرده تخم مرغ

به مقدار كافی

نمك و فلفل

طرز تهیه:

مرغ را كمی سرخ كرده و آن را با پیاز و زعفران حل شده ،  و كمی نمك و2 لیوان آب روی شعله ملایم می گذاریم تا بپزد. قارچ ها را شسته و به صورت حلقه های 1 سانتی متری خرد می كنیم و آنها را با 2 قاشق سوپخوری روغن كمی سرخ كرده و به مرغ پخته اضافه می كنیم تا قارچ با مرغ كمی بپزد. آرد را كمی تفت داده و با آبلیمو به خورش اضافه می كنیم. صبرمی كنیم تا خورش كمی غلیظ شود. در آخر پخت ، زرده تخم مرغ ها را كمی زده و به خورش می افزائیم و آن را آرام به هم می زنیم.  خورش آماده شده را در ظرف كشیده و سر میز می بریم.

نكات تغذیه ای :

در تهیه این خورش از گوشت سفید استفاده شده است كه در مقایسه با گوشت قرمز برای افراد دچار فشار خون یا چربی خون، بهتر است. همچنین از قارچ به عنوان سبزی خورش استفاده می كنیم كه از خواص آن می توان به موارد زیر اشاره كرد:

- قارچ استخوان ها را تقویت می كند.

- خستگی را رفع می كند.

- كمبود ویتامینD را جبران می نماید.

زرده تخم مرغ نیز حاوی لسیتین است. همانطور كه در بخش دانستنی های تغذیه سایت تبیان اشاره شد، لسیتین در تقویت حافظه، مبارزه با فراموشی و كاهش كلسترول خون نقش مهمی را ایفا می كند.

این خورش در كل دارای 829 كالری، انرژی است كه اگر توسط 6 نفر میل شود، سهم هر فرد از كالری خورش، 138 كالری خواهد بود.


لينك ثابت      ثبت نظرات ( ۱ )           معرفي به دوستان
 
 

 تبليغات

 
 

هيچ تبليغ ثبت شده در پايين سايت يافت نشد .

 
     

 
 

صفحات بعدي

 
 

 

 منوي اصلي

 
 

صفحه اصلي
تماس با ما
دانلود
گالري
فروشگاه

 
     

 

 موضوعات آموزشی خانومی

 
 

خياطی ( ۱۱۳ )
آشپزی ( ۳۹ )
خانه داری ( ۶ )
گلسازی ( ۲ )
شمع سازی ( ۳ )
گل چينی ( ۲ )
آموزش آرايشگری ( ۰ )
دکوراسيون ( ۲ )
نظافت و لکه گيری ( ۴ )
سبزه آرايی ( ۱ )
خمير نمکی ( ۳ )
کاردستی ( ۱ )
توصيه های قبل از ازدواج ( ۱ )
توصيه های بعد از ازدواج ( ۱ )
نگهداری گلهای طبيعی ( ۲ )
شيرينی ( ۱۰۶ )
کنکور و تست ( ۱۶ )
قالی بافی ( ۹ )
منبت کاری ( ۲ )
مينا کاری ( ۱ )
گليم بافی ( ۲ )
معرق کاری ( ۲ )
خطاطی ( ۹ )
تذهيب ( ۴ )
عمومی ( ۱ )
پرده و روميزی ( ۱ )
نكات بچه داري ( ۲ )

 
     

 

 لينكستان

 
 

درس آشنایی با قرآن کریم ( ۲۱۱ )
کارشناسی ارشد ( ۳۶۸۵ )
فروشگاه کيش کالا ( ۴۳۴۱ )
وبلاگ مريم ( ۳۲۲۹ )

 
     

 

 تبليغات

 
 

هيچ تبليغ ثبت شده در سمت چپ سايت يافت نشد .

 
     

 

 خروجي سايت

 
 

 RSS 2.0 خروجی سايت توسط