به وب سايت آموزشي خانومي خوش آمديد. لطفا موضوع مورد علاقه خود را از منوي سمت راست انتخاب كنيد و لذت ببريد

لطفا حتما نظرات و پيشنهادات خود را با ما در ميان بگذاريد

امروز دوشنبه بيست و هشتم آبان ۱۳۹۷ و ساعت ورود شما به سايت ۱۷:۱۹:۵۲ مي باشد .

 

 

 ورود به سيستم

 
 

نام کاربری :
كلمه عبور :
رمز عبور خود را فراموش كرده ايد ؟
ثبت نام در سايت
 
     

 

 در خبرنامه خانومی عضو شويدتا آخرين مطالب به ايميلتان ارسال شود

 
 

         
عضویت     لغوعضویت
 
     

 

 جستجو در مطالب سايت خانومی

 
 





 
     

 

 تبليغات

 
 

هيچ تبليغ ثبت شده در سمت چپ سايت يافت نشد .

 
     

 

 آمار سايت

 
 

کاربران آنلاین : ۸
بازدیدهای امروز : ۹۳۳
بازدیدهای دیروز : ۲۳۰۵
بازدیدهای اين مـاه : ۴۰۳۲۵
بازدیدهای ماه قبل : ۵۶۳۵۷
بازدیدهای امـسال : ۴۴۴۸۳۸
بازدیدهای پارسـال : ۱۱۳۸۱۷
کل بازدیدها : ۳۰۷۵۶۱۸۱

 
     

 

 درباره ي ما

 
 

آموزش خياطي خانه داری آشپزی گلسازی سرمه دوزی سوزن دوزی شیرینی پزی منبت کاری میناکاری گلیم بافی قالی بافی معرق کاری خطاطی تذهیب ازدواج پرده و رومیزی گل چینی شمع سازی دکوراسیون کاردستی کنکور کارشناسی ارشد و ...

 
     



 

 تبليغات

 
 

هيچ تبليغ ثبت شده در بالاي سايت يافت نشد .

 
     


 
 

 خورش آلو و قیسی

 


خورش آلو و قیسی

مواد لازم

1 عدد متوسط

مرغ

150 گرم

آلو

150 گرم

قیسی

یك دوم قاشق چایخوری

زعفران سائیده

3 قاشق غذا خوری

پیاز سرخ شده

یك دوم استكان

آب لیمو یا آب نارنج

دو یا سه قاشق غذا خوری

شكر

1 قاشق غذا خوری

رب گوجه فرنگی

یك دوم فنجان

زرشك

به میزان كافی

نمك

طرز تهیه:

مرغ را پس از پاك كردن به چند قسمت تقسیم و در روغن كمی سرخ می كنیم و با 2 لیوان آب و پیاز سرخ شده و كمی نمك با حرارت ملایم می گذاریم، پخته شود. آلو و قیسی را در یك قاشق غذاخوری روغن، كمی سرخ كرده ، رب گوجه فرنگی و زعفران حل شده را به مرغ اضافه می كنیم و می گذاریم خودش جا بیافتد.

مقدای مانده به جا افتادن خورش شكر را به آن اضافه می كنیم. زرشك شسته شده را با یك قاشق غذا خوری روغن تفت می دهیم و روی خورش را با آن تزئین می كنیم.

نكات تغذیه ای:

این خورش به علت دارا بودن آلو و قیسی، برای تمامی افراد به خصوص كسانی كه دچار یبوست هستند، غذای مناسبی می باشد. آلو برای درمان بیماران مبتلا به رماتیسم، نقرس و تصلب شرائین و بیشتر از همه یبوست و بواسیر مفید است. مصرف آلو به صورت پخته برای افراد ضعیف و مسن بهتر است زیرا آلوی خام، دیر هضم است. قیسی نیز هضم را منظم می نماید و بهترین ضد سم است.قیسی به علت داشتن ویتامینA باعث تقویت مخاط ها، پوست، مو و بینایی می شود.

انرژی كل این مقدار خودش 647 كالری می باشد كه اگر توسط 6 نفر همراه با پلو یا نان میل شود سهم هر فرد از انرژی، 108 كالری خواهد بود.


لينك ثابت      ثبت نظرات ( ۰ )           معرفي به دوستان
 
 

 تبليغات

 
 

هيچ تبليغ ثبت شده در پايين سايت يافت نشد .

 
     

 
 

صفحات بعدي

 
 

 

 منوي اصلي

 
 

صفحه اصلي
تماس با ما
دانلود
گالري
فروشگاه

 
     

 

 موضوعات آموزشی خانومی

 
 

خياطی ( ۱۱۳ )
آشپزی ( ۳۹ )
خانه داری ( ۶ )
گلسازی ( ۲ )
شمع سازی ( ۳ )
گل چينی ( ۲ )
آموزش آرايشگری ( ۰ )
دکوراسيون ( ۲ )
نظافت و لکه گيری ( ۴ )
سبزه آرايی ( ۱ )
خمير نمکی ( ۳ )
کاردستی ( ۱ )
توصيه های قبل از ازدواج ( ۱ )
توصيه های بعد از ازدواج ( ۱ )
نگهداری گلهای طبيعی ( ۲ )
شيرينی ( ۱۰۶ )
کنکور و تست ( ۱۶ )
قالی بافی ( ۹ )
منبت کاری ( ۲ )
مينا کاری ( ۱ )
گليم بافی ( ۲ )
معرق کاری ( ۲ )
خطاطی ( ۹ )
تذهيب ( ۴ )
عمومی ( ۱ )
پرده و روميزی ( ۱ )
نكات بچه داري ( ۲ )

 
     

 

 لينكستان

 
 

درس آشنایی با قرآن کریم ( ۲۱۱ )
کارشناسی ارشد ( ۳۶۸۵ )
فروشگاه کيش کالا ( ۴۳۴۱ )
وبلاگ مريم ( ۳۲۲۹ )

 
     

 

 تبليغات

 
 

هيچ تبليغ ثبت شده در سمت چپ سايت يافت نشد .

 
     

 

 خروجي سايت

 
 

 RSS 2.0 خروجی سايت توسط