به وب سايت آموزشي خانومي خوش آمديد. لطفا موضوع مورد علاقه خود را از منوي سمت راست انتخاب كنيد و لذت ببريد

لطفا حتما نظرات و پيشنهادات خود را با ما در ميان بگذاريد

امروز سه شنبه بيست و هفتم آذر ۱۳۹۷ و ساعت ورود شما به سايت ۱۹:۱۷:۰۷ مي باشد .

 

 

 ورود به سيستم

 
 

نام کاربری :
كلمه عبور :
رمز عبور خود را فراموش كرده ايد ؟
ثبت نام در سايت
 
     

 

 در خبرنامه خانومی عضو شويدتا آخرين مطالب به ايميلتان ارسال شود

 
 

         
عضویت     لغوعضویت
 
     

 

 جستجو در مطالب سايت خانومی

 
 





 
     

 

 تبليغات

 
 

هيچ تبليغ ثبت شده در سمت چپ سايت يافت نشد .

 
     

 

 آمار سايت

 
 

کاربران آنلاین : ۶
بازدیدهای امروز : ۱۱۴۱
بازدیدهای دیروز : ۲۶۱۳
بازدیدهای اين مـاه : ۵۷۳۵۶
بازدیدهای ماه قبل : ۹۷۱۵۵
بازدیدهای امـسال : ۵۵۹۰۲۴
بازدیدهای پارسـال : ۱۱۳۸۱۷
کل بازدیدها : ۳۰۸۷۰۳۶۷

 
     

 

 درباره ي ما

 
 

آموزش خياطي خانه داری آشپزی گلسازی سرمه دوزی سوزن دوزی شیرینی پزی منبت کاری میناکاری گلیم بافی قالی بافی معرق کاری خطاطی تذهیب ازدواج پرده و رومیزی گل چینی شمع سازی دکوراسیون کاردستی کنکور کارشناسی ارشد و ...

 
     



 

 تبليغات

 
 

هيچ تبليغ ثبت شده در بالاي سايت يافت نشد .

 
     


 
 

 نکات طلایی خانه داری(2)

 


نکات طلایی خانه داری(2)

خانه

نحوه ی دم كردن چای: 

چای رو میشه با چند مدل چای تركیب كرد كه از لحاظ طعم - عطر و رنگ چای ایده آل بشه.- چای ترجیحا الك شده باشه بهتره.- چای خشك رو كه تو قوری میریزیم كمی آب جوش بهش اظافه میكنیم و بعد اون آب رو خالی میكنیم تا غبار و گرد چای جدا بشه.- میشه كمی آب ریخت و چای رو گذاشت دم بكشه كه این عمل باعث می شه چای زودتر دم بكشه.- بر روی قوری چای میشه یك دستمال تمیز انداخت تا چای بهتر و سریعتر دم بكشه (كه بعد از دم كشیدن باید اونو برداشت ).- میشه به چای جهت عطر دارشدنش هل - گل سرخ - برگ عطر چای كه از خانواده ی گیاه شمعدانی هست اظافه نمود.- برای نگهداری چای برای مدت طولانی, بعد از دم كشیدن میشه چای رو از صافی رد كرد و تفاله ی چای رو جدا كرد و چای صاف شده رو برای مدت طولانی با همون كیفیت اولیه نگه داشت.- در صورتی كه چای به مرحله ی جوشیدن رسید برای جلوگیری از طعم زمخت چای میشه بهش یك یا دو حبه قند اضافه كرد. زمانی كه می خواهیدچای رو در استكان برزید میتوانید در داخل استكان آب جوش بریزید و بگردانید تا باعث پایین آمدن دمای چای نشود.

چند نكته مفید در مورد روغن 

1ـ برای بررسی اینكه آیا روغن مانده در ماهیتابه هنوز قابل استفاده است یا نه، یك تكه نان سفید داخل روغن بیندازید، اگر نان، ذرات تیره رنگی را در اطراف خود ایجاد كند مشخص می شود روغن قابل مصرف مجدد نیست، و در غیر اینصورت هنوز قابل استفاده است.

2ـ هنگام استفاده ی مجدد از روغن قابل استفاده، برای رفع بوی غذای قبلی در روغن، میتوانید 10 تا 12 شاخه جعفری درون روغن سرخ كنید یا آنكه چند تكه سیب زمینی خام را به مدت 15 دقیقه درون روغن ماهیتابه بیندازید تا بو را به خود جذب كند.

نگهداری دانه‌های ذرت 

دانه های ذرت را باید همیشه در فریزر نگاهداری کنید، به این ترتیب، نه تنها تازه می ماند، بلکه انجماد، از چروکیده شدن آن جلوگیری خواهد کرد.

چسبیدن كیك به دیس 

پاشیدن شکر بر روی دیس رطوبت اضافی را به خود جذب می کند و مانع چسبیدن کیک به دیس می شود.

گوشت نرم 

اگر می خواهید گوشت سفت را نرم کنید، روی همه ی قسمتهای آن مخلوطی از سرکه و روغن زیتون بمالید و بگذارید مدت دو ساعت بماند، سپس بپزید.

خشك شدن پنیر 

برای جلوگیری از خشک شدن پنیر، دستمالی را که با سرکه مرطوب ساخته اید روی آن بپیچید.

نگهداری از موز 

نگهداری موز برای مدت طولانی امکان پذیر نیست و این میوه در مدت زمان کوتاهی از بین می رود . برای اینکه مدت زمان بیشتری بتوانید این میوه را نگهداری کنید باید آن را درون کاغذ آلومینیومی بپیچید و در یخچال بگذارید . به این ترتیب آن را برای زمان بیشتری حفظ خواهید کرد.

شستشوی میوه و سبزی 

برای شستشوی میوه و سبزی به هر لیتر آب یک قاشق جوش شیرین اضافه کنید. این عمل باعث ضد عفونی کردن و از بین بردن ناخالصیها می شود. بعد از اینکه حدود 10 دقیقه سبزی و یا میوه را در این محلول قرار دادید آن را با آب سرد بشویید.

جعفری سبز 

برای اینکه جعفری در غذایتان سبز باقی بماند، کافی است به محض آنکه مایع شروع به جوشیدن کرد، جعفری را به آن بیفزایید.

میوه های کال 

برای رسیدن موز، کیوی، گوجه فرنگی یا سیب کال از قرار دادن میوه ها در مقابل تابش مستقیم آفتاب خودداری كنید، چون باعث نرم شدن و حتی له شدگی آنها خواهد شد. میوه را درون یک حوله یا پارچه ی تمیز و مرطوب بپیچید. سپس درون یک پاکت کاغذی یا مقوایی قرار دهید. بزودی میوه ی شما بدون آنکه له یا سیاه رنگ شود، درون پاکت کاغذی می رسد.

تازه کردن لیمو ترش خشک 

لیمو ترش را در توری کوچکی قرار دهید و در محیط خشک آویزان کنید. نیم ساعت قبل از مصرف، آن را درون یک ظرف پر از آب سرد بیندازید، تا مجددا" طراوت و تازگی خود را به دست آورد. با این کار، لیمو ترش برای مدت بیشتری سالم می ماند.

نگهداری کیوی 

برای نگهداری کیوی، آنها را در پاکت کاغذی بپیچید و در یخچال بگذارید. اگر كیویهایی که تهیه کرده اید تقریبا" کال و یا سفت هستند، آنها را در دمای معمولی آشپزخانه یا اتاق بگذارید تا به مرور برسند . این میوه، خود یک غذای رژیمی است و در عین حال مقدار قابل توجهی ویتامین C و مواد معدنی، بخصوص پتاسیم دارد .

نگهداری طولانی مدت تخم مرغ 

اگر نیاز داشتید تخم مرغ را برای مدت طولانی نگهداری كنید،‌ دقت كنید كه هرگز تخم مرغ سالم را در فریزر قرار ندهید، زیرا سرما حجم آنرا زیاد كرده و می شكند. زرده و سفیده را از پوست تخم مرغ خارج كرده ، قدری نمك به آن بیافزایید و خوب بهم بزنید و در فریزر یا طبقه ی بالای یخچال نگهداری كنید. سفیده تخم مرغ( البته بدون زرده) به حالت منجمد برای مدت یكسال قابل نگهداری است.

خشك كردن پوست تخم مرغ 

خشك كردن پوست تخم مرغ، اهمیت زیادی در نگهداری آن دارد زیرا رطوبت زیاد، موجب فساد این ماده غذایی می‌شود. هرگز تخم مرغ را دركنار سبزیها و میوه ها قرار ندهید زیرا رطوبت موجود در سبزیها موجب فساد تخم مرغ می‌شود

روشی برای شستن بشقاب ها 

قبل از این كه شروع به شستن بشقاب ها كنید، آنها را درون ظرف بزرگتری كه پر از آب كرده اید ، قرار دهید . سپس چند قاشق سركه به آب اضافه كنید و چند دقیقه صبر كنید تا سركه تمام چربی ها را به خود بگیرد، سپس بشقاب ها را بشویید.

شستن فلاسك چای 

ابتدا تفاله های چای را از فلاسك خالی كنید، سپس مقداری آب گرم در فلاسك ریخته، كمی مایع ظرفشویی به آن اضافه نموده و یك اسكاچ نرم داخل فلاسك بیندازید، در آن را ببندید و خوب تكان دهید، تا تمیز شود و بعد با آب گرم كاملا شستشو دهید.

تمیز كردن قوری استیل 

اگر قوری شما جرم گرفته است ، قوری را پر از آب كنید و ، مقداری آبلیمو در آن بریزید و روی اجاق بگذارید تا بجوشد . قوری شما كاملاً تمیز می شود.

... ادامه دارد

لينك ثابت      ثبت نظرات ( ۰ )           معرفي به دوستان
 
 

 تبليغات

 
 

هيچ تبليغ ثبت شده در پايين سايت يافت نشد .

 
     

 
 

صفحات بعدي

 
 

 

 منوي اصلي

 
 

صفحه اصلي
تماس با ما
دانلود
گالري
فروشگاه

 
     

 

 موضوعات آموزشی خانومی

 
 

خياطی ( ۱۱۳ )
آشپزی ( ۳۹ )
خانه داری ( ۶ )
گلسازی ( ۲ )
شمع سازی ( ۳ )
گل چينی ( ۲ )
آموزش آرايشگری ( ۰ )
دکوراسيون ( ۲ )
نظافت و لکه گيری ( ۴ )
سبزه آرايی ( ۱ )
خمير نمکی ( ۳ )
کاردستی ( ۱ )
توصيه های قبل از ازدواج ( ۱ )
توصيه های بعد از ازدواج ( ۱ )
نگهداری گلهای طبيعی ( ۲ )
شيرينی ( ۱۰۶ )
کنکور و تست ( ۱۶ )
قالی بافی ( ۹ )
منبت کاری ( ۲ )
مينا کاری ( ۱ )
گليم بافی ( ۲ )
معرق کاری ( ۲ )
خطاطی ( ۹ )
تذهيب ( ۴ )
عمومی ( ۱ )
پرده و روميزی ( ۱ )
نكات بچه داري ( ۲ )

 
     

 

 لينكستان

 
 

درس آشنایی با قرآن کریم ( ۲۳۲ )
کارشناسی ارشد ( ۳۷۰۸ )
فروشگاه کيش کالا ( ۴۳۶۱ )
وبلاگ مريم ( ۳۲۵۵ )

 
     

 

 تبليغات

 
 

هيچ تبليغ ثبت شده در سمت چپ سايت يافت نشد .

 
     

 

 خروجي سايت

 
 

 RSS 2.0 خروجی سايت توسط