به وب سايت آموزشي خانومي خوش آمديد. لطفا موضوع مورد علاقه خود را از منوي سمت راست انتخاب كنيد و لذت ببريد

لطفا حتما نظرات و پيشنهادات خود را با ما در ميان بگذاريد

امروز دوشنبه بيست و هشتم آبان ۱۳۹۷ و ساعت ورود شما به سايت ۱۵:۲۱:۴۷ مي باشد .

 

 

 ورود به سيستم

 
 

نام کاربری :
كلمه عبور :
رمز عبور خود را فراموش كرده ايد ؟
ثبت نام در سايت
 
     

 

 در خبرنامه خانومی عضو شويدتا آخرين مطالب به ايميلتان ارسال شود

 
 

         
عضویت     لغوعضویت
 
     

 

 جستجو در مطالب سايت خانومی

 
 





 
     

 

 تبليغات

 
 

هيچ تبليغ ثبت شده در سمت چپ سايت يافت نشد .

 
     

 

 آمار سايت

 
 

کاربران آنلاین : ۱۱
بازدیدهای امروز : ۶۷۲
بازدیدهای دیروز : ۲۳۰۵
بازدیدهای اين مـاه : ۴۰۰۶۴
بازدیدهای ماه قبل : ۵۶۳۵۷
بازدیدهای امـسال : ۴۴۴۵۷۷
بازدیدهای پارسـال : ۱۱۳۸۱۷
کل بازدیدها : ۳۰۷۵۵۹۲۰

 
     

 

 درباره ي ما

 
 

آموزش خياطي خانه داری آشپزی گلسازی سرمه دوزی سوزن دوزی شیرینی پزی منبت کاری میناکاری گلیم بافی قالی بافی معرق کاری خطاطی تذهیب ازدواج پرده و رومیزی گل چینی شمع سازی دکوراسیون کاردستی کنکور کارشناسی ارشد و ...

 
     



 

 تبليغات

 
 

هيچ تبليغ ثبت شده در بالاي سايت يافت نشد .

 
     


 
 

 نکات طلائی خانه داری (4)

 


 

 

نکات طلائی خانه داری (4)

نکات طلائی خانه داری (4)

نان و ضایعات

 در ایجاد ضایعات نان، مردم 20 درصد، نانوایان 30 درصد و آرد مصرفی 50 درصد تأثیر گذارند.خرید نان مازاد بر نیاز روزانه، یکی از علل افزایش ضایعات نان است. از خرید نان اضافی خودداری کنید؛

 

نان خوب 

نان خوب مستلزم داشتن آرد با کیفیت، نانوای خوب و نگهداری صحیح است؛نان خوب نانی است که آرد آن خوب، خمیر آن تخمیر شده، نانوایش ماهر و مصرف کننده ی آن واقف به اصول نگهداری صحیح باشد.همان گونه که بعضی از برنج ها پخت خوبی ندارند، آرد نامرغوب نیز پخت خوبی نخواهد داشت؛(آرد حاصل از گندم تازه و نارس، باعث تولید نان های سفت و بدهضم خواهد شد)

 

نگهداری مطلوب از نان 

 قبل از سرد شدن کامل نانها، آنها را دسته نکنید زیرا حرارت نان باعث کپک زدگی زودرس آن می گردد. انباشته شدن نان داغ قبل از سرد شدن، باعث تغییر حالت ظاهری، بیات شدن زودرس، تسریع در کپک زدگی، تشدید ضایعات و ایجاد بیماری گوارشی می گردد؛ نان سرد شده را نیز در پلاستیک دربسته بگذارید. قرار دادن نان در یخچال، بیات شدن نان را تسریع می‌نماید، قبل از سرد شدن کامل، نان را دسته نکنید. نان سرد شده را نیز در سفره در بسته نگهداری نمایید،نانی که پس از سرد شدن با سفره حمل و نگهداری شود، مطبوع تر و ماندگارتر خواهد بود.

 

کپک زدگی نان 

چیدن نان های داغ بر روی هم، کپک زدگی را تسریع، فساد زدگی را تسهیل و ضایعات نان را تشدید می کند.

 

خیار 

 خیار مرغوب دارای رنگ سبز تیره است و فاقد هر گونه صدمه دیدگی، لِـهیدگی و گودافتادگی است. چروكیده شدن و رنگ زرد نشانه ی نامطلوب بودن آن است. خیار را برای نگهداری باید در لفافه های پلاستیكی (سلوفان) محكم پوشاند و در قسمت انتهایی یخچال قرار داد. مدت نگهداری این خیارها به صورت تازه حدود یك هفته است.

 

تربچه 

تربچه های مرغوب دارای برگ سبز پررنگ هستند. برگ های آن ها آبدار و تمیزند و همچنین باید از صدمه دیدگی، لهیدگی یا لكه دار بودن عاری باشند. برای نگهداری باید تربچه ها را در كیسه های پلی اتیلنی (نایلكس یا كیسه ی فریزر) در قسمت انتهایی یخچال قرار داد. در این حالت تربچه ها به مدت یك هفته تازه می مانند.

 

بادمجان 

 بادمجان باید مرغوب، یكنواخت، صاف، درخشنده (چنانچه دو بادمجان را به هم مالش دهیم صدای تیزی به گوش می رسد) و دارای رنگ بنفش تیره باشد. چروكیدگی علامت پیری محصول است. بادمجان را برای نگهداری در كیسه های پلی اتیلنی (نایلكس یا كیسه ی فریزر) در قسمت انتهایی یخچال قرار دهید كه در این حالت بادمجان به مدت دو هفته تازه خواهد ماند.

لوبیا سبز 

 لویبا سبز مرغوب دارای رنگ سبز است؛ رنگ زرد علامت پیری محصول است. پژمردگی نیز از مرغوبیت محصول می كاهد. برای نگهداری لویبا سبز، آن را در كیسه های پلی اتیلنی (نایلكس یا كیسه ی فریزر) قرار دهید و سپس در طبقات پایین یخچال نگهداری كنید؛ در این حالت لویبا سبز حدود یك هفته تازه می ماند. در صورت بالا بودن كیفیت لویبای خریداری شده، می توان آن ها را در سبدهای سوراخ دار به مدت 3 تا 4 روز در آشپزخانه نگهداری كرد.

 

قارچ 

 قارچ باید سفید ، یكنواخت، سالم و پایه ی آن به كلاهك به طور كامل چسبیده باشد؛ قارچ های آسیب دیده لكه دار، ترك خورده، پلاسیده و تغییر رنگ داده مرغوب نیستند. تا حد امكان سعی كنید از قاچ های تازه استفاده كنید، زیرا قارچ بعد از چیدن بلافاصله عطر و طعم خود را از دست می دهد، لیكن چنانچه مجبورید آن را نگهداری كنید، قارچ ها را در پاكت كاغذی در یخچال قرار دهید و به مدت حدود 3 روز نگهداری كنید.

 

نگهداری پیازها 

برای نگهداری پیازها نباید از یخچال استفاده كرد. پیازها را در كیسه ی پلی اتیلن (نایلكس یا كیسه فریزر) كه دارای تعدادی سوراخ باشد قرار دهید و در محل خنك تا زمانی كه نیاز دارید، نگهداری كنید.

 

پیاز 

پیازها به رنگ های مختلف از جمله سفید، زرد، صورتی و قرمز در بازار مشاهده می شوند. در بین انواع پیاز با رنگ های مذكور، پیازهای صورتی (نسبتاً) و قرمز (بیشتر) به دلیل رطوبت كم، عطر و طعم بالا برای نگهداری مناسب هستند؛ و پیازهای سفید و زرد به دلیل رطوبت بالا و احتمال كپك زدگی، همچنین عطر و طعم كم و به دلیل فرّار بودن تركیبات معطر، برای نگهداری مناسب نیستند. برای نگهداری باید از محل خشك و خنك استفاده شود تا پیاز شروع به رویش و سبز شدن نكند.

 

زنده کردن کاهو و کرفس پلاسیده 

كمی آبلیمو در آب سرد ریخته سپس كاهو و كرفس را در آن خیس كرده و چند ساعت درون یخچال قرار دهید، تا تازگی خود را به دست آورد.

 

تلخی سیر  

سیررا هرگز زیاد سرخ نكنید ؛ زیرا طعم تلخی پیدا می كند. كافی است فقط كمی تفت بدهید

  

طعم تازه سبزی فریز شده! 

سبزی را داخل كیسه فریزر گذاشته و فریزر کنید و موقع استفاده،آنرا از فریزر خارج كرده و قبل از آب شدن یخ آن، سبزی را رنده كنید، هم ریز می شود و هم طعم سبزی تازه را می دهد.

 

نگهداری طولانی مدت گوجه فرنگی 

برای نگهداری، پس از انتخاب گوجه فرنگی مناسب و رسیده، آن ها را در كیسه‌های نایلكس یا كیسه ی فریزر بگذارید؛ سپس آن را در قسمت زیرین یخچال جای دهید. گوجه فرنگی در شرایط مطلوب تا یك هفته تازه خواهد بود.

  

رفع پوسیدگی سیب زمینی 

اگر سیب زمینی خام شما بر اثر گذشت زمان یا هر علت دیگر نرم و پلاسیده است ، آنها را به مدت نیم ساعت درون آب سرد بریزید . دوباره سفت شده و تازگی خود را باز می یابند.

  

رسیده شدن هلوی نارس 

اگر می خواهید هلوی کال به سرعت رسیده شود ، هلوها را در جعبه ای که با روزنامه آن را پوشانده اید ، قرار دهید . به این ترتیب گازهای متصاعد خارج نشده و باعث رسیدن سریع هلو می شود .

 

آب میوه منجمد 

اگر می خواهید از آب میوه ای استفاده کنید که در آن فصل وجود ندارد، می توانید در فصلی که آن میوه وجود دارد، آن را ذخیره کنید. به این صورت که آب میوه مورد نظر مانند لیمو ترش یا شربت نعناع و یا آب نارنج را درون قالب یخ ریخته تا ببندد. سپس آن را از قالب جدا کرد و درون کیسه پلاستیکی قرار دهید و داخل فریزر نگهدارید تا در زمان مورد نظر یکی از این قالب ها را درون لیوان شربت بیندازید و از آن استفاده کنید.

 

آب کردن یخ خوراکی منجمد شده 

 برای آب کردن یخ خوراکی منجمد شده، آنها را در یخچال بگذارید. این کار علاوه بر اینکه باعث می شود مواد غذایی با سرعت کمتری از حالت انجماد خارج شده و سلامت مواد غذایی بیشتر شود، در انرژی مصرفی توسط یخچال نیز صرفه جویی خواهد کرد.

  

کپک زدن مربا 

   بکی از دلایل کپک زدن مربا آن است که کاملاً پخته نشده است. اگر مربای شما کپک زده یک لایه از روی آن را با قاشق بردارید. و بقیه مربارا دوباره بپزید. هنگام تهیه مربا، از قاشق چوبی استفاده کنید.

 

ادامه دارد...


لينك ثابت      ثبت نظرات ( ۲ )           معرفي به دوستان
 
 

 تبليغات

 
 

هيچ تبليغ ثبت شده در پايين سايت يافت نشد .

 
     

 
 

صفحات بعدي

 
 

 

 منوي اصلي

 
 

صفحه اصلي
تماس با ما
دانلود
گالري
فروشگاه

 
     

 

 موضوعات آموزشی خانومی

 
 

خياطی ( ۱۱۳ )
آشپزی ( ۳۹ )
خانه داری ( ۶ )
گلسازی ( ۲ )
شمع سازی ( ۳ )
گل چينی ( ۲ )
آموزش آرايشگری ( ۰ )
دکوراسيون ( ۲ )
نظافت و لکه گيری ( ۴ )
سبزه آرايی ( ۱ )
خمير نمکی ( ۳ )
کاردستی ( ۱ )
توصيه های قبل از ازدواج ( ۱ )
توصيه های بعد از ازدواج ( ۱ )
نگهداری گلهای طبيعی ( ۲ )
شيرينی ( ۱۰۶ )
کنکور و تست ( ۱۶ )
قالی بافی ( ۹ )
منبت کاری ( ۲ )
مينا کاری ( ۱ )
گليم بافی ( ۲ )
معرق کاری ( ۲ )
خطاطی ( ۹ )
تذهيب ( ۴ )
عمومی ( ۱ )
پرده و روميزی ( ۱ )
نكات بچه داري ( ۲ )

 
     

 

 لينكستان

 
 

درس آشنایی با قرآن کریم ( ۲۱۱ )
کارشناسی ارشد ( ۳۶۸۵ )
فروشگاه کيش کالا ( ۴۳۴۱ )
وبلاگ مريم ( ۳۲۲۹ )

 
     

 

 تبليغات

 
 

هيچ تبليغ ثبت شده در سمت چپ سايت يافت نشد .

 
     

 

 خروجي سايت

 
 

 RSS 2.0 خروجی سايت توسط